LIRIK LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI BY OM SAGITA

by Danang Armago on 11:54 AM, 26-Oct-11

Category: OM SAGITA

LANGIT MENDHUNG KUTHO NGAWI
INDAH ANDIRA

dalan iki mbiyen nate tak liwati
nalikane langit mendung kutho ngawi
sendang glagah wis ginurit jroning ati
saben liwat aku ora biso lali

Tak ulati isih koyo wingi uni
ora kroso luh tumetes mbrebes mili

Roso ngangut yen patut patanpo patut
katresnanku rinenggut purbaning pati

SAGITA MANIA ASOLOLE & ASOY PAKDHE


ASOY....HIHIIII

Share on Facebook Share on Twitter

Comments

1 responses to "LIRIK LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI BY OM SAGITA"

Boy Ngawi [11:54 AM, 18-Sep-13]

salam wapper mania ngawi http://melikan.wapsite.me

Subscribe to comment feed: [RSS] [Atom]

New Comment

[Sign In]
Name:

Email:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images